En tøff selvlensende ungdomsbåt beregnet for fart, lek og spenning på sjøen, der du sitte på en midtsadel som gjør kjøre opplevelsen maksimal. Du vil kunne bruke båten til og komme deg raskt fra holme til holme en varm sommer dag.

Åpen båt:
Kr 18.900
M/konsoll:
Kr 23.900,-
 

Hobby 345 Sprint egner seg veldig godt til ungdommer som bare vil ut å leke seg med f.eks en ring eller banan på sjøen.

HobbyBoat stiller strenge krav til sikkerhet på sjøen, spesielt når det er snakk om båt til ungdommer. Hobby 345 sprint har veldig god stabilitet sideveis og er en sikker båt på sjøen, Båten er synkefri og myk og behagelig å kjøre selv i grov sjø, Hobby 345 sprint ligger stille på sjøen og slår ikke i vannflaten selv i stor fart, den kutter bølger elegant

Tekniske detaljer
Lengde: 3,45 m
Bredde: 1,45 m
Innv fribord: 0,47 m
Vekt ca 100 kg
Personer: 3
Motor Stamme: Lang
Anbefalt motor: 8-15 hk

Hobby 345 sprint kan leveres i 2 utgaver:

1) Åpen båt med rekkverk i rustfritt stål
To tofter og sitte plass i bauen. 2 pullerter i rustfritt stål bak og fortøyningsbeslag i bauen. Den er også selvlensende & synkefri og egner seg dermed veldig godt til slepejolle, eller fiske båt ved hytten på landet.

2) Knalltøff ungdomsbåt med rekkverk i rustfritt stål, 2 pullerter i rustfritt stål bak for fortøying eller sleping av ring, fortøyningsbeslag i baugen. Sitteplass i baugen.
Båten er utstyrt med midtsadel med myk sittepute i skai, vindskjerm, styrekabel & tøft sportsratt. Selvlensende & synkefri.

Se video (6,55 MB)

Flere bilder
Utskriftsvennlig (PDF)
Tilbake til oversikt